2013. június 21., péntek

Vissza

Igen, mar itthon vagyunk, de nehezen erjuk magunkat utol. Mindenki azt kerdi, hogy milyen volt a nyaralas...erre en azt valaszolom, hogy a leghidegebb 2 het es 500 eves rekordarviz, akkor mindenki nagyot nezz, de en jol ereztem magam. Pihenesrol szo sem volt...sot, meg mindig azokat a hosszu ejszakakat, ebedeket es italozasokat nyogjuk.
Roxana is nehezen szokott vissza. Az elso 7en mindig sirt,amikor az oviban hagytuk, de most mar talaln o is visszaszokott. A kepernyokimelon osszevissza fenykepek mennek es Roxana mindenkit felismer es mondja a nevet...meg azoket is,akivel csak par orat talalkozott. A beszede hihetetlen gyorsan fejlodik, mar mondatokat mond es neha viccel is, mert megjegyezte, hogy min nevettunk es ujra ismetli azokat a szavakat....
Termeszetesen,amig otthon a hidegben voltunk Skociaban nyar volt es nagyon jo ido volt, amire visszaertunk  minden visszatert a normal kerekvagasba. Itt szokasos 10x fokok vannak, otthon meg tombol a hoseg.
Nem,nem panaszkodom, nem birtam volna a nagy meleget es biztos Roxana sem, itt meg nagyon kellemes ez a 15-23 fok, ami az elmult par napban volt. Tegnap is a sorkertben kotottunk ki melo utan,ahol Roxana szaladgalt, csuzdazott, amig mi ittunk egy sort es rendeltunk egy burgert...
Most a melo kezd elhatalmasodni, de majd probalok irni es kepek felrakni a Magyarorszagi ZS.I.R- turnerol.

1 megjegyzés:

Jucika írta...

Most hogy en is visszatertem a 'nyaralasbol' csekkoltam a posztokat, de latom meg nem volt erod :)
Nyugtasson a tudat, hogy mi elmentunk 1 hetre Nemetorszagba junius utolso heteben, es vegig zuhogott. Szerencse hogy utana levo heten (mult) Sopronban legalabb kellemes meleg szeles ido volt.
Munkaba visszaszokni? Miaz? En is sirok mikor itthagynak az irodaban, egyetertek Roxanaval!
Kellemes magatokat osszeszedest addig is..
Judit