2013. szeptember 24., kedd

Nyar

Ha lenne idom leirni,akkor megertenetek, hogy miert nem semmi idom a blogra, igy csak probalom elmondani, hogy mi tortent az elmult par honapban. A nyar nagyszeruen telt, a Magyarorszagi kiruccanasunk utan nagyon jo ido vart minket Skociaba es voltak napok,amikor 30 fok korul volt a homerseklet. Sokat kirandultunk es elveztuk a nyarat a jatszon es Adamek kertjeben, korulbelul akkor szulethetett meg az otlet / elhatarozas, hogy kene egy kertes haz. Oke, otlet volt, de hogy lehetne megvalositani..elkezdtunk korbenezni, kerdezoskodni es az egesz ugy szoget utott a fejunkbe. Kozben voltunk megnezni Thomas-t a gozmozdonyt a bo'nes-i vasutallomason. Roxana nagy kedvencet kicsit felve fogadta, de utana belejott es jot vonatoztunk a gozossel. Melo fronton is sok minden tortent. Mar tobb mint egy eve vallalkozo vagyok...tetszik es minden jo. Az utobbi ket honapot a volt munkaadomnal toltottem tesztelessel, jo volt csak rengeteget dolgoztunk es tobbek kozott ezert nem volt idom blogolni. Roxana masodik szuletesnapjat Gymboree-nal tartottuk. Ez az a 'jatszohaz' ahova minden penteken jarnak az Inezzel. Lefoglaltuk az egeszet ket orara es meghivtuk Roxana osszes baratjat, ismeroset. Ket oran keresztul, ment a jatek, ugrandozas es moka. Roxana nagyon elvezte es utan 3 napig ajandekokat bontogatott, de annyit, hogy nem fertunk el tole a lakasban. Itt jott ujra az otlet, hogy csak kene egy nagyobb lakas vagy haz. Multheten jottunk haza Spanyolorszagbol, ahol egy hetet toltottunk egy gyonyoru Hotelban. Federico-val is sokat talalkoztunk, aki a mi Spanyol baratunk. A repules Spanyolba kicsit kalandos volt, de nagyon jo nyaralasunk volt es Roxana igazi repulogep es mozgolepcso orult lett. A repteren orakat toltottunk a mozgolepcson, fel es le ezt akkor csinaltunk,amikor epp nem volt uvegablak,ahol lehetett volna repcsiket nezni. A nagylanynak mar teljesaru repjegy kell es ezert mar sajat ulese volt a repulon,amit nagyon elvezett. A kicsi mar ez a lakas kerdesre valamikor augusztusban kaptunk valaszt, amikor kiderult, hogy minden tovabbi nelkul kaphatunk hitelt egy csaladi hazra. El is kezdtunk nezelodni es az elso megnezett hazba szerelmesek lettunk es meg is vettuk. A papirmunka mar kesz van es Oktober 1-en kapjuk a kulcsokat az uj hazunkhoz. A haz Gartcosh-ban van, Glasgow-tol keletre, kozelebb nekem is es Ineznek is a munkahoz. A koltozes uj ovodaval is jar, ami nagyon nehez lesz. Roxana imadja a bolcsijet, de most mar feljebb kene lepni egy nagyobb csoportba, de mondtuk, hogy inkabb az uj bolcsibe kezdjen a nagyobbak kozott....igy talan konyebb lesz neki is. Jovo7en kezdjuk a beszoktatast az uj bolcsibe. Remeljuk minden jo lesz. Jovo7en festes, mazolas es lakberendezes lesznek a kulcsszavak az uj haz projektunkben,amit mar nagyon varunk. Vegre lesz rendes vendegszobank, szoval a kovetkezo vendegeink mar kenyelmesebben tudnak pihenni.... Most ennyit, majd meg irok.... Amugy Roxana ma 25 honapos....

3 megjegyzés:

Jucika írta...

Csúcs!! Nagyon szuper hirek, ügyesen intéztetek megint mindent :) Szegény Roxana, remélem hamar megszereti az új bölcsit/ovit.
Jó sok melótok lesz biztos a beköltözés előtt-közben, nem irigyellek... de szerencse hogy a régi lakásban addig maradtok amig akartok, nincs ami sürget.
Üdv,
Judit

Highlander írta...

Nagy gratuláció! Sok szerencsét és nagyon hosszú boldog életet Nektek, kis családodnak a SAJÁT házatokban!

Unknown írta...

Örülünk az új elképzeléseknek. Rajt-cél győzelem lesz!
Lajos bá'-ék