2010. november 25., csütörtök

Ami a 7en tortent.

Ami a legfontosabb, hogy szulinapom alkalmabol Inez elvitt a Village Steak house-ba vacsorazni.Mint minden normalis embernek, nekem is a jo steak majdnem feler egy hazai rantotthussal. Melo utan mentunk 18.-an es nagyon finomat ettunk. Inez persze nem volt ehes,mert delutan tele ette magat indiai curry-vel, de en azert betoltam "egy szeletet a marhabol".
Hetvegere hazibulit terveztunk, mert a Krisztiannak jovo7en van a szulinapja es gondoltuk egyutt megunnepeljuk. Nalunk tartottuk a party-t es mindenki nalunk aludt. Jottek az Adamek es a Krisztianek a ket gyerekkel. Duborgott a PS3 es a "move" controlleres "Start the Party" jatek amit a gyerekek es a "felnottek" is nagyon elveztek. Kesobb a WII is elokerult, hogy mozogjunk is a fenseges Inez altal keszitett Csulok Pekne modra es toltott csirkecombok utan.A fekete-erdo tortankat szinten o csinalta ami szinten istenire sikerult.:-)
Fogyott a sor es a palinka, most nem whisky-ztunk, magyar bulit tartottunk,magyar izekkel,magyar baratokkal. Vasarnap csak dogles volt ahogy az varhato volt, keddre viszont mozi volt tervezve. A lanyok nagy Harry potter rajongok es rendeltem 4jegyet a Glasgow- IMAX moziba, ahol az adamekkal megneztuk a mar mar tini horror kategoriaba tartozo film soron kovetkezo darabjat. Nekem tetszett, foleg a hatalmas vaszon es a felelmetes hangzasok miatt, de maga a film is erdekes volt.
Ami jo hir, hogy sikerult lefoglalnunk a repjegyeket visszafele, tehat januar 3.-an jovunk vissza es karacsonykor erkezunk Pozsonyba. Amugy hideg van es ma mar a ho is szallingozott, szerintem 7vegere behavazunk. Kedden befagyott a KIA ajtaja,marmint az elekromos zar es csak akkor olvadt ki,amikor Inez mar beert vele a meloba. Munka van dogivel, de erre azert nem panaszkodunk.
A shetlandi utazasom tolodik, de most megtobb munkat kaptam toluk, ugyhogy a jovo ev elejet is a projekten fogom tolteni es nagyon valoszinu egy januari Shetlandezes.Ki tudja, lehet hogy megcsipem a mar korabban emlitett Up heli Ya fesztivalt!

Nincsenek megjegyzések: