2010. november 11., csütörtök

Valsagban a hazaut

Mint korabban irtam mar, megvettuk a repjegyeket hazafele, de a visszafele jegyekkel meg kivarunk,hatha lesz olcsobb. Eddig csak dragabb lett, de turelmesek vagyunk, de egyre jobban az a benyomasunk, hogy inkabb nem is megyunk haza az unnepekre.
Egyreszt Dec 24.-ere szol a repjegyunk Bratislavaba, ami csak nyug lenne valakinek,akinek ki kene jonni elenk a repterre. Karacsonyra is mindenkinek meg van a terve, a jol bevallt szokasok stb. mi meg nem akarunk senkihez "bekerezkedni" a szeretett unnepen. Korabban irtam egy levelet a szilveszter miatt, senki nem valaszolt, senki nem reagalt, szoval szilveszteri programunk sincs. Ezekutan jogosan teszem fel a kerdest, hogy egyaltalan minek megyunk haza, ha a hazaut elott egy honappal meg semmilyen konkret terv nincs,hogy hova menjunk, kivel talalkozzunk stb.

Hiaba a modern technologia a Skype,E-mail,Mobiltelefon es a blogomrol mar ne is beszeljek a legtobbetokrol nem tudunk semmit es ha egyszer egyszer irok egy e-mail is, arra sem nagyon valaszol senki. (tisztelet a kivetelnek).
Szoval most valsagban a hazaut, de sok mulik a ryanair-en is.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

na ne negatívkodj nekem... itt van a blogolvasó és levelező unokatesód...:))
Igenis tessék hazajönni mindig amikor lehet, mi mindig szeretettel várunk!!!

Unknown írta...

Hozzánk is nyugodtan gyöhecc, csak szólj előtte, hogy ne legyünk otthon.
Pali&kids

Zsolt írta...

Nem vagyok negativ, csak realis!Kosz Pali, gyalog indulok bratislavabol(bocsanat:Pozsonybol), majd erkezem!!